ELÄMÄNI AAKKOSET

Tämä tuli melkein heti mieleeni, kun rupesin ajattelemaan uusia postausideoita.
Halusin kirjoittaa tämän nyt, koska sitten joskus parin vuoden kuluttua, voisin katsoa kuinka paljon asiat ovat  muuttuneet tästä hetkestä.

Aurinko  - Saa ainakin miut aina toosi hyvälle mielelle ja päivästä tulee puolet parempi. Oon just semmone ihminen jonka mielialaan vaikuttaa sää ihan hirveesti. Ja plussaa on rusketus ja vaalentuneet hiukset, vaikka se ei iholle tai hiuksille hyvää tekisikään.


Banaani  - Ei tullu muuta järkevää mielee :D


Chiansiemenet  - Paras asia i k i n ä!
Damek  - Meidän seitsemän koiranpennun isi ja miun luotto keulakoira<3
Ella  - Minä.Friends  - Miulla on niin ihania ystäviä, joista kenestäkään en koskaan haluaisi luopua. Jokaisen kanssa on tosi paljon hyviä muistoja.
Google  - Mikä muukaan, Googletan kaiken.


Hilla  - Meidän eka husky pikku boobla. Hilla on miun oma koira ja paras kaveri. Hillasta koko meidän
harrastus alkoi. Hilla tälläkin hetkellä nukkuu miun vieressä, aws.

Ilo  - Iloiset ja hymyilevet ihmiset ovat ihania.


Juokseminen  - Ehkä parasta treeniä kesällä, koska sitä voi harrastaa myös koirien kanssa. Saa rentoutua ja olla luonnossa.


Koirat  - Miun koko elämä. Kaikilla oli pinenä sellainen "minun kaverini" kirja, johon kaikki saivat täyttää
yhden sivun omia tietojaan, mutta siinä oli myös kirjan omistajalle oma aukeama. Siinä kysyttiin suurinta toivetta ja olin kirjottanut siihen "toivoisin maaailman eniten omaa koiraa, jota voisi halia" kävi hymyilyttämään kun luin sen muutama päivä sitten näin ehkä 8 vuotta myöhemmin, kun eihän niitä koiria nyt olekkaan kun 19 jota saa halia niin paljon kun mieli tekee<3  Koirissa kuitenkin parasta on se, että niille voi kertoa kaiken ja ne aina kuuntelee.
Lauantait - Viikon paras päivä, voi hengata koko päivän lökäreissä ja isossa t-paidassa, ei ole pakko
näyttää ihmiseltä, saa nukkua pitkään (nukun enintään yhdeksään, koska muuten päivä menee kokonaan pilalle) ja valvoa myöhään (siivoan ja treenaan aina keskellä yötä).

Muoti  - Oma tyyli on itselleni tosi tärkeä ja RAKASTAN vaatteita. Vaikka rakastankin pukeutua ns. siististi ja tuoksua hyvälle hajuvedelle, niin on minussa myös toinen puoli, kotona saatan hengata hiukset aivan takussa, naama koiran kuolassa, kerrostopaita päällä ja leggingsit jalassa. Villasukkia ei myöskään saa unohtaa.


Neuroottinen  - Olen super siisti ihminen, enkä kestä sotkua tai sitä, että tyynyni ovat epäjärjestyksessä ja peitto väärällä tavalla sängyssäni. Olen pienestä asti pitänyt huoneeni aina tietyssä järjestyksessä. Inhoan sitä jos huoneessani on paljon ihmisiä ja kaikki jättävät tavaroitansa ympäri ämpäri, kerran löysin jonkun alushousutkin lattialta ja heitin ne heti roskiin :D Jos sanon, että huoneeni on sotkuinen niin, sillä tarkoitan sitä, että vaatteni on "vahingossa" aamulla kiireessä levinnyt ympäri huonettani.


Onnellisuus  - Olen tällä hetkellä ihan tosi tosi tosi onnellinen, enkä tarvitse siihen mitään lisää. Uudet kengät ja vaatteet ei kyllä haittaa :D


Perhe  - Koirat mukaan lukien <3


Queen  -  Tulen sytyttämisessä.


Rakkaus  - Rakkaus ihan mihin vaan, omaan harrastukseen, perheeseen, ystäviin ja eihän ruokaa ilman voisi elää, eikö se niin ole? 


Sarkasmi  -  Olen tosi sarkastinen kavereideni kanssa ja kaiken lisäksi meidän huumorintaju on t o d e l l a huonoa. Alkaa naurattaa kun edes ajattelee meidän juttuja. 


Terveys  - Juon paljon vettä, urheilen ja syön hedelmiä. Nothing else to say.


Urheilu  - Urheilu pitää minut onnellisena ja se fiilis mikä rankan treenin jälkeen tulee on ihan paras. Jos olen
vihainen, niin saan purettua sen treenaamalla. Oikeastaan on parempi, jos treenaan vihaisena, koska treenistä
tulee ainakin sata kertaa rankempi. 
Vaatteet  - Omistan vaatteita, paljon.


Xylitoli  - Syön aina purkkaa.


Yukon  - Meidän koira Yukon on ehkä maailman ainut luppakorvainen husky <3 Aws love you Yukon.


INSTAGRAM: ELLAPOLLANENZzz  - Nukkuminen


Äti ja iskä  - Miulle tärkeitä ihmisiä!


Ötökät  - Miun ensimmäiset lemmikit. Pienenä keräsin leppäkerttuja, turilaisia ja mummolassa pyydystettiin perhosia ja päästettiin ne vapaaksi lasitetulle ulkokuistille.

   -E

Kommentit

Suositut tekstit