KAUAN ODOTETTU VIIKONLOPPU

Mooi! Nyt on palattu lomalta kouluun ja oli kyllä ihan älyttömän kiva loma! 
Ite olin oottanu ihan älyttömän kauan tätä viikonloppua ja vihdoin ja viimein se koitti!

Lähettiin siis Lahteen kattomaan hiihdon MM-kisoja perjantaina 3.3. ja tunnelma oli siellä ihan huikee! Se piti kyllä todellakin paikkaansa, kun kuuluttaja totesi tunnelman olevan katossa ja katto todella korkealla! :D 
Jos se hiihtovauhti näyttää jo telkkarissa kovalta, niin paikan päällä se näytti entistä kovemmalta. Ylipäätään se kisatunnelma oli niin huippua, että sinne kannatti jo sen takia mennä. Ennen en oo mäkihyppyä nähny livenä ja se oli kyllä niin hurjan näköstä! Huhhu, jyrkkää mäkeä sellaisella vauhdilla.

Lauantai oli miulle tosi tosi kauan odotettu päivä ja se merkkas miulle tosi paljon. Menin siis Robinin keikalle ja ihan ekaa kertaa pääsin Meet&Greetiin. Hymy nousee väkisinkin huulille nyt, kun kirjotan tätä ja mietin kaikkea mitä Roben kanssa juteltiin ja ylipäätään koko sitä hetkeä. 
Meet&Greetin jälkeen oli keikka, joka oli I-H-A-N-A! Okei, jokainen Robinin keikka on ihana, mutta kaikissa on aina jotain erilaista. Tällä keikalla oli aika paljon lapsiperheitä ja fanien osalta keikka oli ehkä vähän "rauhallisempi". Kiljumista oli hieman vähemmän, mutta menoa se ei todellakaan haitannut. Ja jos mie oon keikalla, niin se on varmaa et kiljumista ei puutu. Robinin energia ja olemus tuo aina niin hyvän mielen, ja keikalla toivoo vaan ettei se keikka loppuis koskaan!
~sade koputtaa ikkunaan, mietin mä mietin vain sua~
-S
Kommentit

Suositut tekstit