LAZY SATURDAY AND SUMMER PLANS

Hyvää lauantaita kaikille!
Aattelin kirjottaa tälläsen höpöttely postauksen, koska oli vaa semmone fiilis. Tänään ei myöskään tullut mitään muuta ideaa mistä kirjoittaa "silleen pikaisesti", koska en pystynyt ottamaan kunnon kuvia ja aikaa oli aika vähän. Ja oli ihanaa käyä vaan kirjottaa jostakin periaatteessa ilman mitään aihetta, mutta silti ettei tästä tulisi niin tylsä, niin aattelin lisätä tähän vähän miun kesän suunnitelmia.
Tän päivän oon alottanu ihanalla lämpimällä suikulla ja isolla kulhollisella puuroa.
Sitten aloin kirjoittaa tän päivän postausta. Äiti vaan sano miulle, että lähetää synttäreille ja siitä melkee suoraa lähettiinki. Ja parin tunnin päästä käytiin nopeesti hakee tavarat ja lähettii miun kummille yöks. Ja NAM ne oli tehny ihan parasta pizzaa meille iltapalaks. Aamulla miun ihana kummi teki ihania terveellisiä vohveleita ja puuroa. Siihen päälle se teki jäisistä marjoista sorbettia. I H A N A aamupala. Mutta joo.
INSTAGRAM: ELLAPOLLANEN

Tälle tulevalle kesälle on niin paljon suunnitelmia ja tavotteita seuraavalle syksylle mistä voisi kirjottaa tänne pitkät tarinat, mutta jätän ne nytten lyhyemmäksi. Tähän otin vaan ihan randomisti kolme eikä nuo kaksi alempaa oo mitään ens kesän parhaita juttuja, mutta ne halusin jostain syystä kirjottaa joittenkin vähän erikoisempien juttujen tilalle, koska ne on miulle sillee jännästi kuitenki parhaita juttuja

1. Eka juttu mikä tulee mieleen on meidän kaveriporukan yhteinen "juttu" mitä en aijo vielä paljastaa ;) Tehtiin se viime vuonnakin, mutta nyt se tulee olemaan vahän pitempi ja meitä tulee enemmän. Sitä ollaan suunniteltu jo ihan vuoden alusta innolla. Siitä tullaan kuvaamaan piiitkä video. Siitähän tulee melkein my week, koska valmistelut ja itse se juttu tulee kestämään aimakin viisi päivää. Se viimevuonna ollu juttu on yks miun parhaista muistoista ikinä.

2. Kesällä ja nyt keväällä aijon ruveta juoksemaan, kun se viime vuonna vähän jäi. Ja syy siihen, että haluan alkaa petrata taas tässä on se, että haluan osallistua sulanmaan kisoissa canicrossiin eli koirajuoksuun. Siihen olisin voinut osallistua jo viime vuonna, mutta en halunnut ja nyt on kunnon kisa boosti ja motivaatio päällä, haha :D Pitäisi siihen valita joku hyvä koira, joka on vahva ja vetää, mutta ei semmoinen joka vetää ihan liikaa, koska jos on alamäkiä niin siihen menee hirveasti voimia, kun pitää yrittää saada vauhtia hidastettua ettei lennä naamalleen. Aina, kun lähtee juoksemaan koiran kanssa pitää muistaa varmistaa ettei ilma ole liian lämmin koiralle eli itsekin olen käynyt juoksemassa koiran kanssa illalla ja viime kesänä kävin jopa yhdentoista aikaan illalla, koska päivä oli niin lämmin. Ainut huono puoli oli hyttyset :D Yksin kävin kuitenkin päivällä. Piti vain muistaa juoda paljon.


3. Synttärit, jep nekin on tulossa. Oon syntynyt 3.7.02. ja aijon taas pitää juhlat meijän rannassa, parasta. On niin kiva hengata koko kaveriporukalla rannalla, saunoa ja syödä. Toivottavasti saadaan palju rannalle ennen sitä, niin voidaan lillua siinä koko ilta. Viistoista ei  kuulosta niin oudolta, mutta kuusitoista omg. Se kuulostaa niin oudolta, mutta onneks siihenkin on vielä yli vuosi :D


-E

Kommentit

Suositut tekstit