UUSIA JA EI NIIN UUSIA LEMPPAREITA JA UUTISIAHah tuo otsikko, mut moi! Nyt kirjottelen tän alkuvuoden suosikeista. Vai onkohan väärin sanoa, että "alkuvuoden", koska mennään jo maaliskuun puolessavälissä. Tuntuu siltä, että aika menee nykyään ihan liian nopeasti. Mutta tässä on nyt viisi suosikkia tältä vuodelta ja ne menee siinä järjestyksessä, että mikä on ollut minulla kauiten. Laitan myös linkit näihin tuotteisiin sinne mistä oon nää ite tilannu. Ja lopussa yks ihan sika kiva juttu eli jatka lukemista!


1. Black Timberland - 6 Premium

Nää mustat Timbet on ollu ihan parhaat nyt, koska ne ovat lämpimät kylmillä pakkasilla, mutta ovat vedenpitävät näillä lötsö keleillä. Plus niin mukavat jalassa. Miulla on myös ihan ne perus Timberlandit mitä näkee aika usealla, mutta ne on vähän eri malliset kun nää, koska tarkotuksella tilasin nyt tän toisen mallin.
Nää on ollu tosi kivat, koska näitä ei oo just niin monella. Timberlandit voi yhdistää melkein joka asuun ja nämä mustat voin laittaa oikeastaan kaiken kanssa. Oon pitäny näitä melkeen joka päivä jalassa tammikuusta asti kun sain sen Yunkyjardin paketin postista ja muut kengät on vähän jääny.

2. OGX Kukui oil - Shampoo & hoitoaine

Olin serkun kanssa pyörimässä citymarketissa ja mentiin kosmetiikka osastolle. Miun shampoot ja hoitoaineet oli kaikki aika lopussa ni kävin kattomassa ogx:n hiustenhoitotuotteita. Mukaan lähti nää kaks Kukui oil shampoo ja hoitoaine. Heti ekan pesun jälkee hiukset tuntu ihan super pehmeiltä eikä ollu takkuset. Shampoo ja hoitoaine on molemmat ihan super riittosia eikä niitä todellakaa kannata ottaa ku ihan vähän. Yks huono puoli näissä on, nimittäi en meinaa saaha niitä miun hiuksista pois helposti ja sekin varmaan siksi, että ne on vaan niin hyviä :D Hiukset ei enää oo niin pörröset kun ne oli ennen. Oon käyttäny noita melkein päivittäin ja välillä joka toinen päivä jo yli kaks kuukautta eikä vielä oo ees puolessa välissä purkkia, vaikka niissä ei oo ees mitenkään maailman isoimmat noi pakkaukset ja miulla on tosi pitkät ja paksut hiukset.

3. Warpaint Natural Teeth Whitener

Tää oli semmonen mitä halusin tosi paljon kokeilla, koska se on 100% luonnollinen hampaiden valkaisujauhe enkä halua miun suuhun mitään lipuskaa mikä on täynnä erilaisia kemikaaleja.
Se ei myöskään oo ollenkaan huonoksi hampaiden kiilteelle.
Miun hampaat ei oo koskaan ollu mitenkään keltaset, mutta silti halusin kokeilla, että toimiiko tämä. Oon käyttänyt tätä jo muutaman kerran ja oon tosi tyytyväinen. Ei tolla tuu ensimmäisellä kerralla semmosta super valkosta hymyä, mutta pikku hiljaa. Sen jälkeen ku on käyttäny tota ja huuhtonu suun on semmone olo kun ois käyny hammaslääkärissä ja ne ois puhustanu hampaitten joka ikisen kolon. ja oikeestaan koko suun. Oon korvannu tolla välillä normaalin hammastahnan ja välillä käyttäny molempia.

4. Mario Badescu - Facial spray

Selailin eleven.fi sivuja ja sit menin ja katoin näitä Mario Badescun ihonhoitotuotteita. Mietin vähän aikaa tilaanko ja tilasin sen yhdellä tunnilla koulussa kun ei ollut muuta tekemistä :D Ei ees ollu periaatteessa mitään syytä sille et miks tilasin tän, mutta kuhan tilasin ja testasin. Tätä on ihana vaa suihkuttaa ympäri naamaa, koska tulee niin raikas olo ja tää tuoksuu ihan sika hyvälle. Oon nyt pari päivää suihkutellu tätä pitki päivää ja se tuntuu tosi hyvältä kasvojen ilolla. Love it!5. Work work swimsuit

Halusin ittelleni kesäks one-piece uikkarit ja löysin NA-KD:in sivuilta jus sopivan näkösen. Tuo tekstikin on niin super! Ja syy siihen miks laitoin sen tähän postauksee on se, että ootan kesää niin paljon ja toi uikkari on ihan sairaan cool.Meidän koirista käytiin nyt perjantaina tekemässä juttu Etelä-Saimaaseen. Se oli lauantain lehdessä ja jos et oo käyny lukemassa sitä niin voit käydä katsomassa sen linkistä jonka tän tekstin alle laitoin. Etelä-Saimaan sivuilla on myös pieni video pätkä juttuun liittyen.
Itse en uutisessa näy, koska olin omassa huoneessani kuumeessa, mutta silti ihan sairaan siistiä!

ETELÄ-SAIMAA :

Koiriemme elämää voit seurata myös facebookissa ja instagramissa.
INSTAGRAM: ELLAPOLLANEN

-EKommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit