HÖPÖTTELYÄ

Moi! Julkaisin eilen pitkästä aikaa postauksen, kun ei ole tultu hirveästi kirjoiteltua. Postausideoita on pää ollut pullollaan, mutta aika ei ole tahtonut riittää samaan aikaan koulun käymiseen, kisoihin sekä itseni että koirien treenaamiseen, kokeisiin, ällöttäviin kemian läksyihin ja nukkumiseen. Yö unet ovat jääneet huomattavasti normaalia lyhyemmiksi, koska koulusta kotiin tultua koiralle tai koirille juotto ja välipalat mahaan, pihalle siivoamaan tarhat ja vaihtamaan vedet, sitten kun tarhat on hoidettu noin parin tunnin päästä menen käyttämään sisällä olevat koirat ulos, sitten vaatteiden vaihto treenivaatteisiin ja eikun koiria treenaamaan. Normaalisti treenasin 1-3 porukkaa kikkarilla per päivä, joten ajan sai kulutettua ihan kivan nopeesti sit pääs syömään seittemän yheksän aikaa ja sitte perus suihku, läksyt, kokeisiin luku yms.

Nyt kun kisat on tältä keväältä ohi ja kelit alkaa lämmetä eikä koiria enää hirveesti voi treenata ni varmaa aikaa alkaa löytyy enemmä tällekkin blogille, toisin ihan vaa muutamat kokeet tälle vikalle kuukaudelle koulua ni vois niihin nyt keskittyä loppuun asti vaikka se välillä täysin mahdottomuudelta tuntuukin.


Onni ja Pirena iloisena treenaamasta.Treenailua Toskan ja Hillan kanssa.


Ennen toisella porukalla treenaamaan lähtemistä päästän hupsut vähäksi aikaa yleensä lämmittelemään meidän isoihin juoksutarhoihin tai sitten ne vaan hyppii ja pomppii tarhan portin edessä. Kyllähän siinäkin luulisi edes vähän lämpenevän :D


Pirena menee lillumaan pieniikin lätäköihin mitä näkee, kun pysähdymme ja lopputuloksena on ihanan mutaiset takapuoli untuvat ja se menee siihen, että käydään sen kanssa aina yhdessä suihkussa :D
Tätä on ollut meijän koulunkäynti nyt viimeaikoina. Huomaa, että kesäloma lähestyy kovaa vauhtia. On keksitty uusia treeniliikkeitä, suunniteltu uusia kuntoilulaitteita, haaveiltu eurojackpotin voittamisesta ja kesällä tulevista yöllisistä traktorimökijä seikkailuista.


Canicrossia treenattu pimeällä, koska koulu on vienyt valoisat hetket päivistä. Ja Hilla ois halunnu toisen kierroksen, mutta tää perässä juokseva ei ehkä enää nii innoissaa ollu siitä ajatuksesta.
Sitten tuli tää talvi takas joka oli jo kadonnut seuraavana päivänä. Tuntuu, että ei ole vieläkään tottunu näihin suomen keleihi, vaikka on kuitenki jo ne 14 pitkää vuotta eläny, mutta kaunista oli.


Miun ja Kaisan kottikärryjengi koossa :D


Olin selvästi väsynyt, kun yhtenä iltapäivänä nukuin tossa laavun katolla koirat kainalossa yli tunnin päiväunet.


Sitten taas treeniä, oikeastaan lähes joka päivä. IPhone on muuten maailman paras puhelin, mutta vähänkin kylmällä ilmalla siitä ei ole hirveän paljoa hyötyä ei ainakaan kun yrität treenin pysähdyksillä ottaa kuvia.


Yukonin kanssa treeniä ennen Ohkola kisoja. Kun Yukonin kanssa pysähtyy niin se kääntyy katsomaan miuta silmiin ja kuuntelee tarkasti, että milloin sanon "mennään" jotta saisi jatkaa matkaa :DNutun mielestä päiväunia ei ilmeisesti sasi nukkua vaan aina pitäisi leikkiä.


Pennutkin pääsivät ekaa kertaa valjaisiin mönkijän eteen. Kaikilla meni tosi hyvin. Selvästi tulevia huippurekikoiria. Kuvassa Martin.
Lempparikuvia ikinä. Niin söpöjä vauvoja.


Tässä näette miun väsymyksen määrän. Viimekuuhun on mahtunut paljon: ekat sulanmaankisat ikinä, niihin treenaamista niin koiran kuin itsenikin, muiden koirien treenaamisen, saliohjelman suunnittelua ja uusien treenien suunnittelua, koulua, läksyjä, kokeita, täydellisen riparimekon metsästämistä ja muitasia naamoja sekä paljon koiratarhojen siivoamista, koska päätin yks päivä haravoida ne tarhat ja siihen uppos ne ihanat kolme päivää.

-E

Kommentit

Suositut tekstit